New Design by Old Friends tijdens Dutch Design Week 2018

A big thank you! Aan alle designers en partners die Kazerne – Home of Design – vanaf dag één mede mogelijk maken. De nieuwe tentoonstelling die op zaterdag 20 oktober geopend wordt en tijdens de Dutch Design Week 2018 te zien is, is nog volop in ontwikkeling. Rondom het thema ‘New Design by Old Friends’ kunnen we de eerste deelnemers aankondigen die recent werk zullen tonen: Joost van Bleiswijk, Léa Mazy, Modular, Ontwerpduo & Cleary Led en Lucas&Lucas hacking Ikea.
We zijn ook trots op om de Nederlandse premiere van de installatie SOFTWEAR van Google en Lidewij Edelkoort, in samenwerking met Kiki van Eijk, te kunnen tonen.

Home of Design

Aan het einde van 2018 komt Kazerne tot volle wasdom als home of design. Met de opening van het gerenoveerde Kazerne gebouw wordt het concept dan uitgebreid met  1.000 m2 extra expositieruimte, met daarin acht hotelkamers, waar je slaapt in de expositie, twee extra multifunctionele ruimtes, een tweede restaurant en een creatieve sociëteit. Een uniek cultureel/hospitality concept dat samen met vele partners tot stand kwam.

Vele betekenissen van design vieren

Annemoon Geurts (Founder & Creative Director): “Al sinds de allereerste pop-up pilots van Eat Drink Design tijdens de Dutch Design Week onderkennen vele designtalenten en partners het gedeelde belang van een gastvrije designhub. Zonder hun wisdom, work or wealth was Kazerne een droom gebleven. Met deze expositie willen we iedereen bedanken die het concept de afgelopen 11 jaren heeft gesteund. Dankzij onze partners kan iedereen vanaf het einde van dit jaar zelfs 24/7 de vele betekenissen van design beleven. Tegelijkertijd vieren we de wereldwijde impact van design met een link naar de regio.”