Call for Entries DDW 2018

Met ruim 40.000 bezoekers tijdens de Dutch Design Week (DDW) 2017 én ruimschoots aandacht in relevante media was de Kazerne afgelopen jaar wederom een van dé DDW hot-spots. Ook in 2018 wordt het ruim 2.000 m2 grote erfgoed gevuld met actueel design van zowel startende als gevestigde designtalenten, labels en producenten.

 

Home of design

Kazerne is een creatieve hub in het centrum van Eindhoven. In de voormalige marechausseekazerne en industriële loods komen de werelden van kunst, design en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken. Het hele jaar door. Hier, in deze levendige omgeving, wordt je geïnspireerd door state-of-the-art exposities. Hier word je geprikkeld door grensverleggende concepten. Hier ontmoet je uiteenlopende internationale netwerken. Presenteren (Expo). Creëren (Lab). Ontmoeten (Meet). Dat samen is Kazerne. Tijdens DDW is de Kazerne iedere dag open van 11:00 tot middernacht: om de expo te bekijken, voor koffie, lunch, borrel en diner. Bij goed weer ook op het heerlijke terras.

 

Op zoek naar een DDW locatie?

Tijdens DDW wordt het ruim 2.000m2 grote erfgoed gevuld met actueel design van zowel startende als gevestigde designers, labels en producenten. Op zoek naar een toplocatie? Stuur tekst en beeld aan office@kazerne.com, dan nemen wij contact op over eventuele mogelijkheden.